SJ Coffeemakers

Verkoop, reparatie en onderhoud van volautomatische koffie machines met 2 jaar garantie.

Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden bijna alle vol automatische koffiemachines en hebben leenmachines.

Haalservice

Haalservice

Tegen voordelige tarieven kunnen wij uw machine ophalen en na reparatie weer terug brengen. Wij demonteren en monteren ook inbouwapparaten.

Occasions

Occasions

Wij hebben altijd meerdere gereviseerde machines op voorraad deze hebben weinig tot geen gebruikssporen.

Garantie

Garantie

SJ Coffeemakers biedt als enige in Nederland 2 jaar garantie op al onze machines en reparatie / onderhoud werkzaamheden.

Inruil en Inkoop

Inruil en Inkoop

Bij SJ Coffeemakers is het mogelijk om uw oude machine in te ruilen of los te verkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Ons aanbod

SJ Coffeemakers biedt een ruim assortiment van gereviseerde koffie machines  aan passend bij ieder budget. Al onze refurbished koffie machines zijn selectief ingekocht. Wij verkopen geen machines die storingsgevoelig of ondeugdelijk zijn vanaf het moment dat ze van de fabrieksband rollen. Wij zijn ons bewust van de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende merken en de modellen.

Om door ons verkocht te worden moet een merk en model zich bewezen hebben als deugdelijke en betrouwbare machine. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van excellente koffiemachines, wij verkopen alleen het neusje van de zalm.

Assortiment

Welke machine past bij jou?

Een nieuw koffieapparaat kopen is geen dagelijkse bezigheid. De verschillen tussen merken, modellen en functionaliteiten zijn aanzienlijk in bijvoorbeeld het bedieningsgemak, het soort melksysteem en de bouwkwaliteit. Daarom kan SJ Coffeemakers u helpen bij het vinden van het geschikte apparaat dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wij verkopen voornamelijk gereviseerde koffie machines (refurbished) van o.a: Jura, Nivona, Melitta, Miele, Delonghi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Neff, Smeg, Bauknecht, en Gaggenau en leveren deze met 2 jaar garantie.

Pornstorage

Kwaliteit en garantie

SJ Coffeemakers is geen prijsvechter wij staan voor kwaliteit. Tijdens het revisie procces van onze machines wordt het complete binnenwerk vervangen. Ook de onderdelen die nog wel 'gewoon' functioneren. Dit doen wij om problemen en storingen in de toekomst te voorkomen.

Veel concurrenten voeren alleen een servicebeurt uit en laten werkenden onderdelen zoals bijvoorbeeld een pomp of verwarmingselement zitten. Deze onderdelen kunnen wel goed functioneren als de machine op de werkbank staat maar is dit over 2 jaar ook nog het geval? Als deze onderdelen dan kapot gaan zit u niet alleen zonder koffie maar kunnen er ook aanzienlijke reparatiekosten bij komen kijken. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop.

Sj Coffeemakers geeft als enige bedrijf in Nederland 2 jaar garantie op al onze machines en reparatie en onderhoud werkzaamheden. 

Voor meer informatie klik op de onderstaande button.

Kwaliteit & Garantie

Servicebeurten

Gemiddeld heeft een koffieapparaat op bonen elke twee jaar een onderhoudsbeurt nodig. Niet alleen zodat de machine naar behoren blijft functioneren, maar ook om de smaak en hygiëne te waarborgen. Bij SJ Coffeemakers kunt u kiezen uit een kleine of grote onderhoudsbeurt. De werkzaamheden en prijzen verschillen per merk en model. Klik op de button hieronder voor meer informatie over onze onderhoudsbeurten.

Servicebeurten

Reparatie

SJ Coffeemakers is technisch expert van bijna alle voorkomende volautomatische koffiemachines die worden gebruikt. Onze technische dienst is in staat de meest uiteenlopende en hardnekkige problemen van vrijwel alle volautomatische koffiemachines op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in Jura maar werken ook graag met Nivona, Melitta, Delonghi, WMF, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Neff, Smeg, Bauknecht, en Gaggenau.

Wij rekenen als een van de weinige bedrijven geen onderzoekskosten. Ook als u besluit om geen reparatie uit te voeren naar aanleiding van ons onderzoek, brengen wij geen kosten in rekening. Niets is zo vervelend dan opstaan zonder koffie! Daarom bieden wij u, indien deze niet allemaal uitgeleend zijn, kosteloos een leenmachine. Zo komt u tijdens de reparatie niet zonder koffie te zitten.

Reparatie